woensdag 27 september 2017

Mijn comeback

Na een lange tijd van de radar te zijn verdwenen ben ik weer terug. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten in al die maanden dat ik geen blog heb geschreven. Ik heb af en toe nog mijn cam aangezet en zo nu en dan een showtje weggegeven, maar daar bleef het ook bij. Ik ben namelijk veels te druk geweest met andere leuke dingen! In de afgelopen tijd heb ik heel veel over mezelf geleerd, veel nieuwe mensen ontmoet waar ook nieuwe vriendschappen uit zijn ontstaan. Ondanks dat ik bijna niet camde leefde ik nog steeds een dubbelleven...

Mijn nieuwsgierigheid won het van me, want er was iets, een kant van mezelf die ik verder wilde gaan ontdekken. Spannend was het zeker, het was een hele ontdekkingstocht. Niet alleen over mezelf, maar ook over mijn relatie.
Ik en mijn man hebben onszelf namelijk geïntroduceerd in het wereldje van de bdsm.
Tsja, bdsm is natuurlijk een heel groot en breed begrip en er heerst ook nog best een groot taboo op.
Maar goed, ik wilde dus mijn onderdanige kant verder gaan ontdekken, samen met mijn man. En ik kan je zeggen dat dit aardig is gelukt!
Maar omdat wij kinderen hebben was het soms wel eens lastig om een geschikte oppas te vinden, dus ging ik vaak alleen op pad om mensen te ontmoeten. 

Ik ben dus even uit mijn comfortzone, mijn veilige bubbel, gestapt en ook uit de comfortzone van mijn man, door in mijn uppie met mensen af te spreken die niet om de hoek woonden. Maar hey! Alles is goedgekomen. Verder zijn wij heel normaal gebleven, eigenlijk net zo normaal als de mensen die ik heb leren kennen. Ons seksleven is er een heel stuk op vooruit gegaan, ook heeft het erin geresulteerd dat mijn man en ik beter met elkaar praten, we kunnen eerlijk over onze gevoelens praten zonder dat we elkaar veroordelen. Dat is heel fijn en geeft heel veel vertrouwen in elkaar.

Ik wilde dus samen met mijn man mijn onderdanige kant gaan verkennen...
Deze onderdanige kant van mezelf laat ik veel makkelijker naar voren komen in de chat met andere mannen dan mijn dominante kant. Meestal speel ik een dominante meesteres, maar eigenlijk ben ik er best slecht in, haha. Kwestie van oefenen is het. Dus tegenwoordig zeg ik tegen klanten dat ik een switch ben, dus naast een dominante kant heb ik ook een onderdanige kant. Ik krijg dan ook vaak te horen dat de klanten ook switch zijn, hoe leuk is dat! Het levert vaak wel hele leuke en interessante gesprekken op. En dus ook veel minuten!
Waarom ik dan nog steeds mijn dominante kant laat zien terwijl ik hier in het echte leven eigenlijk niet zo veel mee heb? Omdat het tactisch is, ik hoef hier eigenlijk niet veel moeite voor te doen want klanten blijven lang hangen terwijl ze mijn opdrachten uitvoeren, uiteindelijk gaat het toch om de minuten die je maakt. Het is dan even niet nodig om mezelf in allerlei rare poses te manoeuvreren, waar ik de volgende dag spierpijn van heb, zo simpel is het. Ik maak het mezelf nou eenmaal graag gemakkelijk, ik wil immers makkelijk én snel mijn geld verdienen. 

Ik heb de afgelopen maanden dus zeker niet stil gezeten en ondanks dat ik er even niet meer was en dit eigenlijk op dat moment wel prima vond, miste ik de spanning van het cammen op een gegeven moment ook super erg. Ook kon ik de centen wel weer goed gebruiken, om wat meer speling te krijgen in ons financiële plaatje. Sinds ik terug ben van mijn "lange time-out" maak ik meer minuten dan ooit, ben ik zeer tevreden over het platform waar ik mijn werk uitvoer en zijn de verdiensten erg goed.
Ook heb ik vele plannen die ik nog steeds tot werkelijkheid wil laten worden, alleen vind ik dit lastig te realiseren omdat ik graag anoniem wil blijven. Hopelijk krijg ik het einde van dit jaar mijn nieuwe voorgevel *Jeej*, wordt mijn blog binnenkort overgezet en wil ik meer werkzaamheden binnen deze branche gaan doen. Maar hierover later meer!

Bedankt voor het lezen!
Een reactie achterlaten wordt gewaardeerd, ik weet dat deze blog nog niet zoveel gelezen wordt en daar wil ik graag verandering in zien. Suggesties zijn natuurlijk ook heel erg welkom :).

Liefs Aphrodite.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!