donderdag 28 september 2017

Blunders #1

Hi lieve lezers!
Het leek mij leuk om mijn blunders die ik al webcamgirl gemaakt heb met jullie te delen. Ik ben dol op humor en vooral als het over mijzelf gaat. Iets met een klein beetje zelfspot, haha.
Hieronder een aantal blunders die ik heb gemaakt.
Veel leesplezier! 


_________________________________________________________________________________

Op een rustige avond ging ik even online. Mijn man was ook in de kamer aanwezig. Ik kreeg een klant en had mijn webcam aan staan. Tussendoor zat ik gewoon met mijn man te kletsen, de camera had ik zo gericht dat mijn hoofd niet in beeld was. Ik kreeg ineens een verzoekje van de klant. Of ik een buttplug in wilde doen. Hier had ik eigenlijk niet zo veel zin in. Ik vertelde aan mijn man dat de klant wilde dat ik een buttplug moest gebruiken. Mijn man vond dat natuurlijk helemaal leuk en die zei dat ik dat gewoon moest doen! Zegt mijn klant ineens: "Waarom vraag je niet of je vriend die buttplug bij je erin stopt?!"
Ik: "Ehhh, wat?"
Klant: "Je geluid staat aan, sufferd!"....
*Klikte snel op het kruisje rechts boven*

_________________________________________________________________________________


Tijdens een drukke avond cammen kwam ik in contact met een buitenlandse jongen. Hij had een vrolijk karakter en leek zelf ook wel een beetje zenuwachtig, hij had echt zo'n zenuwachtige gniffellach. Ik zelf stond een beetje op de automatische piloot omdat ik ook best moe was en als ik moe ben dan kan ik nog weleens melig worden. Dus ik begon het hele riedeltje weer van vooraf aan. 'Hoi. Hoe is het? Waar kom je vandaan? Kom je hier vaak? Waar hou je zoal van?'
Deze leuke, vrolijke jongen beantwoorden al mijn vragen en stelde wedervragen terug.
Uiteindelijk hadden we het gesprek best goed op gang gebracht. Totdat er een stilte viel en ik de jongen weer zenuwachtig zag lachen. Dus ik vroeg hem weer "Waar hou je van?"
De jongen was nog steeds aan het lachen en zei: "van tongzoenen en strelen."
Ik: "Oja...vind ik ook heel geil, je weet vast wel hoe je een vrouw moet verwennen."
De nog steeds lachende jongen antwoorde: "Jaha, maar dit had je al gevraagd aan me."
Ik: "O, daar zal ik wel overheen gelezen hebben."
Klant: "Oké." En hij begon nog meer te lachen.
*Stilte*
Ik ging dus even snel teruglezen en ik had deze vraag dus al echt eerder gesteld en bijna precies hetzelfde gezegd als tijdens de tweede keer.
En ineens begin ik me toch te lachen, haha. Ik kreeg gewoon de slappe lach. De jongen begon met mij mee te lachen waardoor ik alleen maar nog harder moest lachen. Als je alleen dat gezicht van hem zag dan moest je al lachen, één en al vrolijkheid straalde ervan af.
Dus ik zeg nog: "Sorry hoor, haha, ik had het dus echt al gevraagd."
De jongen: "Ja, het is ook dinsdag he =P"
Ik: Ja, daar zal het wel aan liggen, ik heb nog steeds last van een jetlag van het afgelopen weekend."
Ik probeerde weer het gesprek met hem aan te g
aan, maar elke keer als ik naar zijn gezicht keek voelde ik mijn lachspieren weer samentrekken en kreeg ik weer de slappe lach. De jongen zat geamuseerd toe te kijken.
En toen ineens was hij weg....
Hahahahaha.
Ik heb hem een aantal dagen later toch nog een keer gesproken en heb hem toen oprecht gevraagd of ik hem niet had weggejaagd met mijn gelach. Hij antwoorde: "Nee joh, mijn laptop viel uit blablabla, Tsja, die verdomde dinsdag he! ;)" En weer kwam ik niet meer bij van het lachen.

_________________________________________________________________________________Ik zat in de woonkamer achter mijn laptop en mijn man was een beetje aan het rommelen in dezelfde kamer. In eens ging mijn mobieltje over. Omdat ik druk bezig was met andere dingen nam mijn man mijn telefoon op: 'Hallo' zegt mijn man, niet in de gaten wie er aan de andere kant van de lijn zat. 'Hoi schatje, ik zag je profiel en het ziet er echt super geil uit...' klonk een zware mannenstem aan de andere kant van de lijn. Mijn man heeft toen snel de telefoon opgehangen. Wat bleek, ik had perongeluk mijn belfunctie nog aan staan!

_________________________________________________________________________________


En zo heb ik nog wel meer kleine blunders gemaakt zoals:

- Mijn shirt niet uit kunnen krijgen omdat hij blijft hangen aan een oorbel (moet je je voorstellen hoe dat eruit ziet achter de cam)

-Mijn string niet uit kunnen krijgen omdat ik ik hem ónder mijn catsuit heb aangetrokken, wat zich erin resulteert dat hij vast komt te zitten tussen mijn kousen.
- Speeltjes uit mijn handen laat vallen, ik ben namelijk best onhandig.
- Zomaar ineens de slappe lach krijgen om iets wat ik zelf gezegd heb, meer zoiets van: heb ik dat nou echt gezegd?
- Heel onhandig en stuntelig op de bank moeten staan terwijl ik naaldhakken aan heb waar je u tegen zegt, stel je voor dat mijn hak in de bank gespiest wordt, dat probeer ik te allen tijde te voorkomen.
-Perongeluk tijdens een webcamsessie tegen mijn man praten waarna ik vervolgens mag uitleggen tegen wie ik aan het praten was, want ik was immers alleen. "Ik praatte tegen mijn hond."
-Een tampontouwtje die ineens tevoorschijn komt en vervolgens mogen uitleggen dat ik ongesteld ben: weg klant. (lang leve de beppies!)
- Een hevige loopneus krijgen tijdens het deepthroaten van een dildo, maar dan ook echt...


Nouja, heel vaak zit ik dus glimlachend of schaterlachend achter de webcam. ;)


Liefs,


Aphrodite

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!