vrijdag 18 november 2016

Awkward moments die je als webcammodel meemaakt


Say Whááát??! Wordt dit me nou echt serieus gevraagd?!

Als webcammodel krijg je met verschillende mensen én wensen te maken.

Welke rare momenten kunnen wel eens voorkomen als je een webcammodel ben? En hoe reageer je dan het beste op lastige vragen en situaties? En met welke rare verzoekjes heb ik weleens te maken gehad? En heb ik ze ook uitgevoerd?

Chanteer me...

Of ik even een filmpje of een foto van hem wilde maken toen hij in beeld was. En ik moet het dan vooral niet aan al mijn vriendinnen laten zien! Ook deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Dit soort mannen kicken erop als jij ze filmt of een foto van ze maakt. Ze kicken erop dat jij alle macht in handen heb en ze alles kan maken. Ze willen zich hulpeloos voelen.
Als ik dit soort vragen krijg dan ga ik er altijd wel op in maar ik probeer ze wel eerst zo lang mogelijk bezig te houden voordat ik pas echt mijn telefoon erbij pakt. Ik stel ze dit soort vragen:


-'Vind je het spannend als ik dit straks aan al mijn vriendinnen laat zien? Ik denk dat ze namelijk heel hard gaan lachen...' 
(Dit klinkt best wel gemeen, maar dit is echt wat ze willen horen.)
-'Ga je dan wel alles doen wat ik zeg? Anders laat ik het aan al mijn  vriendinnen zien'... 
(En geloof het of niet, ook dit willen ze graag horen...Zucht...)
- 'Ik wil dan wel dat je VIP met me komt chatten anders doe ik het niet.' 
(Dit zeg ik wanneer ik op Islive.nl zit. Je krijgt dan 0,80 cent per minuut uit betaald, uiteindelijk loopt het bedrag dan aardig op. Wanneer mannen dit niet doen dan ga ik eigenlijk ook niet zo ver op hun behoefte in. Dit is mijn voorwaarden, want als ik meerdere mensen in mijn box heb zitten dan ga ik natuurlijk niet met mijn telefoontje in beeld zitten.)
 Hoe graag deze mannen het ook willen om gechanteerd te worden, vind ik het mijn verantwoordelijkheid om hun privacy (en die van mijzelf natuurlijk!) te waarborgen. Dus ik maak nooit echte filmpjes of foto's. Ik doe alsof.Schelden als een viswijf

Hier heb ik dus totaal niks mee. Maar om toch bij de man te peilen wat hij hiermee bedoeld stel ik hem deze vragen:
-'Wat versta je onder uitschelden?'
(Soms blijkt daaruit dat het best onschuldig en willen ze gewoon een vrouw die hun "domineert", maar scheldwoorden en iemands uiterlijk kleineren zou ik nooit kunnen toepassen).
- 'Ik zit hier niet om iemand uit te schelden maar er is vast wel iemand anders die dat van mij wilt overnemen.'  
(Hiermee maak je hem goed duidelijk dat je dit niet wilt en geef je hem vriendelijk de keuze om te blijven of te vertrekken).
Ik wil mezelf vervolgens nog wel in de spiegel aan kunnen kijken, dus iemand uitschelden en kleineren kan ik gewoon niet doen. Ik zou me daar eerder zelf rot door gaan voelen, ook al wilt de klant het graag horen. Take your clothes off!

'Full naked' ga ik nooit tijden het cammen. Ik wil dit niet, want wanneer ik dit niet doet dan laat ik meer aan de verbeelding over. Daar voel ik mezelf ook prettiger bij. Ik speel hun fantasie en ik ben van mening dat wanneer ik helemaal naakt ga er niks spannends meer aan is. Ik draag altijd zwarte hold ups kousen met een jarretel gordel. De jarretelgordel draag ik ook om mijn zwangerschapsstriemen te verbergen. Daarnaast behoud ik graag mijn sjieke uitstraling, omdat ik toch graag classy blijf =).
Deze vraag krijg ik gelukkig niet heel vaak, maar wanneer ik hier toch mee te maken krijg dan geef ik ze deze antwoorden:
-'Ik houd mijn kousen aan, ze gaan lastig uit en ik moet ze voor de volgende klant dan weer aantrekken wat ook niet altijd even makkelijk gaat.'
-'Ik wil niet helemaal naakt, dat haalt voor mij de                     spanning er af.'
Dit zijn gewoon duidelijke antwoorden en mijn klant weet hierdoor gelijk waar hij aan toe is. mannen het hier alsnog niet mee eens zijn dan hebben ze gewoon pech, ik doe geen dingen die ik niet wil en waar ik niet achter sta. Punt!Moet je nodig?

Oké.... dit is echt YUK!, hier vind ik niks, maar dan ook echt helemaal niks sexy aan en het maakt rotzooi. Maar toch heb ik ook met deze vraag te maken gekregen. Ik vind het smerig en ik kan ook niet begrijpen wat er nou precies spannend aan is. Maar goed, ieder zijn ding ;)
Hoe ik hierop reageer?
-'Sorry, ik kan niet zo goed richten en ik heb een hekel aan dweilen.' (Sarcasme Enzo!)
Vaak nemen de mannen hier wel genoegen mee, alleen wanneer ze echt een fetish hebben voor plassende vrouwen dan gaan ze er weer vandoor. Maar dat bekijks plassen is niet voor mij niet weggelegd.Komkommer?

Of ik een komkommer in huis had liggen om er vervolgens van te gaan eten....Ehhh? Moet ik er van eten? Wordt mij niet eens gevraagd of ik hem ergens anders in wilt stoppen? Dat soort mannen zijn er namelijk ook. Maar nou voel ik er niet zo veel voor om een komkommer in me stoppen, dat vind ik zonde van de komkommer ;). Maar vooruit. Ik ben de lulligste niet en ik houd van komkommer. Dus zo heb ik weleens van een komkommer gegeten tijdens mijn webcam sessie (Oké, ik moest wel mijn lach inhouden maar ik had in ieder geval mijn vitamientjes weer binnen.)De schaar erin!

Ik kreeg ooit ook eens de vraag of ik een schaar had liggen en daar mijn string mee kapot wilde knippen terwijl ik hem nog aan had...En daar zou ik €20 voor krijgen in de vorm van een Tip bij Islive.nl. Gelukkig had ik een stringetje van de zeeman aan. Die €20 kwam bovenop het bedrag van de VIP sessie en voor dat bedrag kon ik wel tientallen nieuwe stringetjes voor aanschaffen.


Verder heb ik nog meer vreemde verzoekjes gekregen én uitgevoerd zoals:
-Of ik mezelf als een hoer op wilde maken
-Mezelf wel 10 keer verkleden, ik moest even mijn wintercollectie laten showen
-Of ik mezelf met olijfolie wilde insmeren
-Of ik slagroom in huis had en dit op mijn borsten wilde spuiten om het er vervolgens zelf van af te likken
- Of ik m'n haar wilde opsteken of in 2 staartjes wilde zetten
- Of ik m'n slipje die ik toen aan had voor €60 euro te koop aan wilde bieden (wel gedragen natuurlijk)
- Of ik geen verkering wilde
-Of ik nog een geldslaaf nodig had om mijn bankrekening te spekken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!