vrijdag 23 september 2016

Even wat meer over mij...#Love: Ik ben gek op dieren, hou van lezen, zingen, dansen, schrijven en muziek. Verder liggen mijn interesses bij gezonde voeding en een healthy lifestyle.


#Hate: Arrogante mannen, onbeschofte mensen, vroeg naar bed gaan en alles wat met kinder- en dierenleed te maken heeft.Aphrodite is natuurlijk niet mijn echte naam. Maar wat wel allemaal waar is, is dat ik 25 jaar jong ben en getrouwd ben met mijn grote jeugdliefde. Ik ben een moeder van 2 kinderen en heb ik 2 honden. In het dagelijks leven zet ik mij in voor dierenleed, iets waarvan ik van mening ben dat dit zo snel mogelijk moet stoppen. Verder vind ik het leuk om meubels te restylen en sport ik regelmatig.
Ik kom uit een liefdevol gezin en ben geboren en getogen in Nederland. Ik heb netjes mijn diploma's behaald en heb voorheen altijd een normale baan gehad. Momenteel ben ik bezig met een studie in het wetenschappelijke onderwijs en volg ik nog verschillende cursussen op HBO niveau.

Op mijn 22e kregen ik en mijn man ons eerste kindje. Ik had toen ook gewoon nog een parttime baan waar ik mijn diploma's voor behaald had. Ik heb er toen voor gekozen om minder uren te gaan werken. Maar omdat ik toch heel graag bezig ben en ik het ook wel erg fijn vind om mijn eigen centen te verdienen, ben ik op zoek gegaan naar thuiswerk. Helaas is het heel erg lastig om een leuke thuiswerk baan te vinden waar je een beetje fatsoenlijk mee kan verdienen. De methodes die worden aangeboden zijn niet echt erg boeiend om lang vol te kunnen houden. 


Vroeger was ik best een onzeker en verlegen meisje...


Ik was als puber ook zeker niet een meisje die met elke jongen naar bed ging. En dat lag er niet aan dat ik geen aandacht kreeg van jongens, want die kreeg ik wel degelijk. Maar ik was best wel een verlegen en onzeker meisje. Natuurlijk was ik wel met jongens bezig maar aan echte seks deed ik nog niet, daar was ik denk te preuts voor. Mijn maagdelijkheid heb ik bewust bewaard tot mijn 16e, want dat vond ik zelf wel een mooie leeftijd. Terwijl de meeste van mijn vriendinnen allang ontmaagd waren, was ik daar zelf gewoon niet zo erg mee bezig. Mijn man leerde ik op mijn 17e kennen en met hem samen werd ik pas echt sexueel actief. Natuurlijk heb ik voor die tijd wel een paar scharrels gehad die ik op één hand kan tellen.
Ik denk dat ik 5 jaar geleden nooit achter de webcam had durven te zitten om met andere mannen te kletsen, laat staan dat ik uit de kleren zou gaan voor een wildvreemde. Ik was mezelf er helemaal niet van bewust dat het überhaupt mogelijk was om vanuit huis achter de webcam te werken en op deze manier mannen te plezieren en grof geld te verdienen. 

                                              
Maar toch leek het me wel leuk om webcamgirl te worden

Omdat ik opzoek was naar thuiswerk belandde ik vanzelf elke keer weer op sites waar heel mooi verteld werd waarom je een webcamgirl zou moeten worden. Het zou toch 1 van de beste thuis verdiensten zijn. Nadat ik me verder had ingelezen en het idee me steeds meer aan begon te staan struinde ik het internet af. Zo kwam ik terecht op verschillende webcam platformen waar je jezelf kunt inschrijven als webcammodel. Je hoeft hiervoor er echt niet als een Doutzen Kroes eruit te zien, hoor☺. Smaken verschillen nou eenmaal en niet iedereen zit te wachten op een dame die er als een supermodel uit ziet.
Ik schrok eigenlijk wel van de verdiensten, want die waren zeker niet mis! De nadelen wogen voor mij niet op tegen de voordelen. Ik zou mijn eigen werktijden kunnen bepalen en gewoon werken wanneer ik zin had of het mij uitkwam. Ik ging gewoon lekker anoniem, want je hoeft echt niet perse uit de kleren. Ik mag zelf mijn grenzen bepalen, er wordt je niks verplicht. Dit allemaal klonk voor mij wel goed.
Nadat ik het met mijn man had besproken en bij hem had gepeild wat hij er van vond schreef ik me in bij een webcamplatform.


En toen had ik mijn eerste camsessie...

Ik vond het echt behoorlijk spannend en toch stiekem wel heel erg leuk.
Zo begon ik helemaal anoniem in beeld. Ik hoefde mijn gezicht niet op de cam, ook deed ik heel weinig seksuele handelingen. En nu cam ik gewoon met mijn gezicht in beeld en ga ik ook bijna helemaal uit de kleren. (Als ik zin heb haha). Nadat ik een beetje in de gaten had wat er te beleven valt tijdens het webcammen begon ik er ook echt plezier in te beleven. Ik vind het vaak ook gewoon super gezellig om te doen. Mijn man vind het trouwens ook erg leuk om vanaf de bank mee te kijken.
Toen ik mijn dochtertje kreeg heb ik zelfs besloten om mijn huidige baan op te zeggen! Ik heb altijd al eigen baas willen zijn en dit kon ik prima zijn met dit werk. Ik hou van de aandacht, seks en van mannen en waarom zou ik dan niet van mijn passie mijn werk maken? 

In het begin deed ik het cammen echt niet vaak, dit was financieel ook helemaal niet nodig.Wanneer ik bijvoorbeeld iets leuk wilde kopen dan ging ik gewoon even 2 uurtjes achter de webcam zitten. Maar sinds heden cam ik fulltime, minstens 4 keer per week probeer ik er wat tijd in te steken. Inmiddels heb ik al een grote vaste klantenkring opgebouwd.


Liefs AphroditeGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!