zaterdag 24 september 2016

Mijn eerste keer achter de cam

Mijn allereerste keer achter de webcam weet ik nog precies, dit was ongeveer 4 jaar geleden.
Ik kan je vertellen dat ik het doodeng vond, maar aan de andere kant ook een hele uitdaging. Ik wist namelijk totaal niet wat ik kon verwachten...Nadat mijn profiel was goedgekeurd ging ik gelijk aan de slag

Het goedkeuren van je profiel gaat heel erg snel, meestal kan je binnen 24 uur aan de slag. Mijn eerste keer deed ik bij islive. 
De verdiensten bij islive liggen rond de 0,18 cent p/m per bezoeker. Dit lijkt op het eerste gezicht niet zo heel veel maar vergeet niet dat je in een chatbox aan het chatten ben waar meerdere mensen zich bij kunnen toevoegen. Je praat dus met verschillende mannen en hierdoor kunnen de verdiensten per minuut aardig oplopen. Ook wanneer je met iemand privé gaat zijn de  verdiensten een stuk hoger.
Bij het cammen krijg je altijd per minuut uitbetaald, je verdiensten kan je bijhouden op je profiel. Dat vind ik altijd wel super handig omdat het natuurlijk erg leuk is om te weten hoe hoog je verdiensten oplopen.

had ik al verteld dat ik dood zenuwachtig was?

De eerste keer deed ik op mijn bed, ik trok een bh en een string aan met daarover een babydoll. En daarna gewoon lekker op bed met mijn laptop voor me. Eenmaal online moest ik wachten. (En wat was dat vreselijk, haha.) Ik had echt geen idee of dat mensen wel in mij geïnteresseerd waren, ik zie er nou niet bepaald als een pornoster eruit (en dat hoeft ook helemaal niet.) Terwijl het wachten eigenlijk niet eens zo heel lang was, want na ongeveer 10 min kreeg ik iemand in mijn chatbox. Ik wist eigenlijk niet waar ik het zoeken moest. Mijn hartslag ging me toch omhoog op dat moment!

Eigenlijk had ik best een redelijk normaal gesprek...

We hadden gewoon een normaal gesprek. Tussendoor was ik een beetje aan het teasen. Ik had wel aangegeven dat het met mijn eerste keer was en dat ik het allemaal best wel spannend vond. Maar de jongen was heel aardig. Verder dan mijn lichaam aan alle kanten laten showen ben ik niet gegaan. Ik heb me ook niet uitgekleed want dat durfde ik nog niet.
En natuurlijk was het best awkward om zo aan jezelf te zitten terwijl een vreemde toekijkt. En al helemaal wanneer je eigenlijk niet weet wat diegene van je verlangd. Maar spannend was het ook. Eigenlijk vond ik het best leuk om te doen. Je bent echt niet alleen maar met sexuele handelingen bezig. Maar je kan het natuurlijk zo plat maken als je zelf wilt. De meeste mannen willen gewoon ook gezellig babbelen, ze willen je leren kennen en gewoon van je genieten.
Mijn lichaam was eerst alleen voor mezelf en voor mijn man. Nu gebruikte ik hem om er mijn geld mee te verdienen, in het begin was dat vreemd maar als ik er niet achter stond dan had ik het natuurlijk niet gedaan.


Hoe zag jouw eerste keer eruit? En hoever ben jij toen gegaan? Heb je dingen gedaan die je eigenlijk liever niet had willen doen? Laat het even hieronder weten!


Liefs Aphrodite's Secretღ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!