dinsdag 1 november 2016

Een wolfetish, make-up, een pruik en 30 graden celcius

Ik ben met deze blog begonnen omdat ik het gewoon super leuk vind om mijn ervaringen met jullie te delen. En dit is er één van. 
Het was midden op de dag en hartje zomer. Het liefst zit je dan in je bikini buiten van de zon te genieten. Maar hey! Ook camgirls moeten gewoon geld verdienen en daarvoor moet er natuurlijk ook gewerkt worden...

Nadat ik een paar snelle klanten had geholpen kwam toen eindelijk mijn Favoriete Vaste Klant online. Waarom hij mijn favoriete klant is? Omdat ik leuke meiden dingen voor hem mag doen, mijn kleding mag showen en gewoon gezellig met hem kan kletsen☺. 

Tussen de sessies door verkleed ik me regelmatig. Ik krijg van mijn klanten veel verschillende verzoekjes als het om kleding en schoenen gaat. Inmiddels heb ik mijn kleding garderobe al aardig uitgebreid.

En dan zijn er ook nog klanten met een fetish...

En mijn Favoriete Vaste Klant is daar één van. Hij heeft namelijk een wol-fetish. Zo houdt hij ook van coltruien in combinatie met een rok. Het liefst met zoveel mogelijk lagen over elkaar heen. Hij is gek op vrouwelijke kleding, maar hij vind het ook erg leuk als vrouwen zichzelf mooi opgemaakt hebben. De eerste keer toen hij bij mij in de chat kwam stond ik best raar te kijken toen hij vroeg of ik een coltrui in mijn kast had liggen. Dat was best wel 'Weird' om te horen. Want ze willen normaal juist dat je al je kleren uittrekt. Maar ik ben de lulligste niet en gaf hem het antwoord dat ik wel een coltrui had liggen, ergens in mijn kast...."Ga hem maar even opzoeken" vroeg hij mij, "Ik wacht wel". En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik vind zulke klanten alleen maar prettig om te hebben. Ze wachten gerust 5 of 10 minuten terwijl ik op mijn gemak even op zoek gaat. (Best gemeen ben ik heh?) In tussentijd tikt de teller gewoon lekker door en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.


Maar deze keer ging het anders...

En eigenlijk had ik het ook wel kunnen verwachten. Maar vanwege de temperatuur zag ik het niet zo zitten om meerdere lagen wol over elkaar heen aan te trekken. Dus probeerde ik wat tijd te rekken door nog over het één en ander te praten. En zo hadden we het ineens over make-up. Ik had niet zo gek veel make-up op omdat het de bedoeling was dat ik niet zo lang zou gaan werken.  Mijn Favoriete Vaste Klant wilde toen graag zien hoe ik mezelf opmaakte met make-up. Blijer kan je een make-up goeroe zoals mij niet maken. (Ik ben gek op alles wat met make-up te maken heeft!) Dus ineens was ik mezelf voor de cam aan het opmaken. Ik deed alles met uitgebreide uitleg. (Kon ik nog wat meer tijd rekken.) Wenkbrauwen, mascara, eyeliner, contouren, highlighten en lippenstift kwamen allemaal aan bod. En ik vond het geweldig om te doen. Mijn Favorietje Vaste Klant had het super naar zijn zin. Zelfs verschillende meekijkers bleven hangen... 

Terug naar die wolfetish...

Eenmaal opgemaakt en al kreeg ik toch weer de vraag of dat ik dan nu mijn wol aan wilde trekken. Dat zou het natuurlijk helemaal afmaken voor zijn beleving. Nadat ik zo iets leuks en grappigs heb mogen doen kon de warmte me eigenlijk niets meer schelen. Hij zou toch niet lang meer blijven want we waren al ruim een uur bezig geweest met leuke meidendingen. Ik trok dus een wolachtig truitje aan met een col, dit keer geen echt wol maar dat kon hij natuurlijk niet zien vanaf zijn beeldscherm. (Want wol met dit weer? Ben je gek ofzo?!) Het kwam in ieder geval in de buurt van wol. En toen kreeg ik de vraag of ik ook een wollen rok had en of ik ook nog eens even mijn dikke wollige vest over het truitje heen wilde aantrekken. (Damn! Werd het toch nog wol..) Maar ik ben natuurlijk de lulligste weer niet. Dus trok ik alsnog met 30 graden wollen kleding aan. Mijn man zou zich rot gelachen hebben als hij me zo had zien zitten achter mijn laptop. Daar geef ik hem geen ongelijk in (OhmyGod!).


Lang blond haar...

Uiteindelijk hadden we het dus weer over mijn kledingcollectie. Maar toen kreeg ik de vraag of ik geen pruik had liggen. Want dat vond hij ook wel mooi om te zien bij mij. En die had ik natuurlijk wel in mijn kast liggen...nog van mijn beginperiode toen ik nog redelijk anoniem wilde cammen. Het was een pruik met lang blond krullend haar, ooit online via een carnavalswinkel besteld. Nou vooruit dan maar, als ik toch al bezig ben maakt die extra warmte van een pruik op mijn hoofd ook niet meer uit...Als je al zo lang met een klant bezig ben is het eigenlijk geen groot probleem meer.  
En daar zat ik dan achter mijn laptop...
Hartje zomer, met een pruik en wollen kleren aan. En toch had ik een flink bedrag binnengehaald in nog geen anderhalf uur tijd.
Als webcamgirl krijg je te maken met een groot aanbod aan verschillende klanten met verschillende wensen. Het werk wat je doet blijft natuurlijk het leukst als je hier in mee kan gaan. Maar dan moet je dus wel een beetje open minded kunnen zijn. Ik zelf vind het persoonlijk gewoon super leuk om dit soort dingen voor mijn klanten te doen. Ik heb niet altijd zin om sexuele handelingen te verrichten. Achteraf gezien kan ik er met mijn man gewoon keihard om lachen. Het is toch ook gewoon super grappig om jezelf op te maken en te verkleden en er zo gewoon grof geld mee te verdienen? Het is dan ook totaal niet meer van belang dat het hartje zomer is. Hoeveel ik er precies mee verdiend heb ga ik hier niet delen, maar het was iets met 3 cijfers... ☺

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!